Uitvaartverzorger Groningen

         Voor elk budget een waardige afscheid. 06-21195486

 

wwwwwUitvaartverzorge

 

Wanneer we afscheid moeten nemen van iemand die we zo lief hadden is dat niet eenvoudig.

Tijdens het eerste gesprek komt er veel op u af. De keuze begraven of cremeren? Rouwkaarten, rouwadvertentie, bloemen, muziek, rouwvervoer, sprekers, bijzondere kist en vele andere mogelijkheden.

Wij willen u graag begeleiden in deze zware tijd. Onze uitvaartverzorgers  gaan stap voor stap met u alles doornemen. Wij geven u ruim de tijd. Een uitvaart moet persoonlijk zijn.

Vaste, lage tarieven

Uitvaartverzorger Groningen verzorgt een uitvaart voor elk budget. Volledig transparant, geen onverwachte kosten achteraf. Wij kunnen de tarieven laag houden, terwijl dat geen afbreuk doet aan de waardigheid van de uitvaart.De vergissing bij uitvaartverzekeringen: het 'moeten' melden van een overlijden aan de verzekeraar.

Bent u verzekerd bij één van de grote uitvaartverzekeraars? Dan vindt u op de polis een telefoonnummer waarbij staat: "Bel dit nummer om een overlijden te melden." Negentig van de honderd mensen doen dit dan ook, vanwege het simpele feit dat het daar staat.

Het is echter niet noodzakelijk: een uitvaartpolis is een schadeverzekering die uitkeert wanneer de gedekte schade (een overlijden) zich voor doet. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. De reden dat deze bedrijven u toch graag laten bellen is, dat zij ook graag de uitvaart voor u willen verzorgen, zodat zij dan twee maal aan u kunnen verdienen.

Duurder uit?

Allemaal zeggen zij ook standaard, dat wanneer u de uitvaart door een ander laat doen, u dan duurder uit bent, omdat u uw ledenkorting of inkoopvoordeel kwijt raakt. Dit is onjuist, niet de korting die zij u zouden geven is belangrijk, maar de prijs waar die korting vanaf gaat. Omdat grote bedrijven veel overhead kosten hebben, liggen hun prijzen structureel hoger en als je daar dan de korting vanaf haalt ben je vaak toch duurder uit.

U bent altijd vrij in de keuze door wie u de uitvaart laat regelen.


De afgelopen jaren hebben wij uitvaarten mogen verzorgen voor families die verzekerd waren bij o.a. de volgende uitvaartverzekeraars: Twenthe - DELA - Monuta – Yarden- Algemeen Belang Groningen - AEGON - Axent - ASR - Reaal - Stad Rotterdam - Nationale Nederlanden - Ardanta - NUVEMA - FBTO - Ohra